2019. március 24., vasárnap

Vélemények a versenyről

Szeretném a Móri Mennydörgők csapatának támogató tanáraként kifejezni köszönetemet a verseny létrehozásáért és színvonalas megszervezéséért. Sajnos személyesen nem tudtam részt venni a döntőn, de a versenyzők örömét, lelkesedését látva, velük együtt izgulva, készülve második éve követem a versenyt, és szívből gratulálok a fantasztikusan ötletes és motiváló feladatokhoz. Hálával tartozunk a mindenre kiterjedő, gondos előkészítésért, kommunikációért, és legfőképpen azért, hogy lehetőséget biztosít az újabb és újabb generációknak éppúgy, mint az idősebbeknek arra, hogy megéljék, és felismerjék ennek a kiváló műnek minden üzenetét, szépségét, rejtett kincsét. Hiszem, hogy akinek lehetősége van elmerülni a varázsvilág rejtelmeiben, könnyebben boldogul majd a 'muglik' világában.
Nagyszerű verseny volt, köszönjük! Hollósiné Buza Andrea (Székesfehérvár, Tóparti Gimn.)

Nagyon jól éreztem magam, szép helyszínen, kedves és színvonalas szervezésben zajlott a verseny. Ez egy remek kezdeményezés, ami az iskolásoknak játékos módon ösztönzi a figyelmes, értő olvasást, az angol tanulást, a kreativitást, és ahol még a felnőtt rajongók is megmérettethetik magukat. A javítás alatt sem lehetett unatkozni, jó volt látni a sok szép elkészült műalkotást, és a sok lelkes versenyzőt, akik mind-mind szeretik a Harry Pottert. Tényleg varázslatos volt! Tóth Tamás (senior kategória)

Nagyon jó hangulatú és - a nagy létszám ellenére - gördülékeny volt a rendezvény. Köszönöm, hogy minimális üresjárattal és tartalmas kísérő programokkal vártatok, a zökkenőmentes lebonyolítás mögött hosszú munkaórákat, alapos szervezést gyanítok. Nem győzöm kivárni a következő versenyt! ;) Kovács Fruzsi (senior kategória)

Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük! Veres Borcsi és a DS (BÉNI) - Budapest, Deák Diák Általános Iskola

Nagyon szépen köszönöm szervezést és a rengeteg befektetett energiát a magam és a kiskunhalasi Granger Danger csapat nevében. Külön köszönet a kísérők idegenvezetéséért, mindannyian nagyon jól éreztük magunkat. :) Kicsit szomorú vagyok, hogy a Kupát nem sikerült elhozni, de talán majd jövőre. :) :) Nagyon szépen köszönünk még egyszer mindent! Csontos Helga (senior kategória)

Mi nagyon jól éreztük magunkat, az ellátás és az egész program nagyon tetszett.
Voldemort Mumuslányai - Kalocsa, Szent István Gimnázium

Először is szeretném megköszönni a csodás lehetőséget, a jó hangulatot, a szervezők remek munkáját és a pazar vendéglátást. Számomra a legérdekesebb élmény az volt, hogy láthattam az iskolás versenyzőket. A 43 évemmel (talán én voltam a legseniorabb senior) belegondoltam, hogy ezeknek a gyerekeknek még a legidősebbje sem született meg, amikor az első kötet angolul megjelent; és épp csak megtanultak olvasni a hetedik kötet magyar megjelenésekor. A fiatalabbakról nem is beszélve. Én 28 évesen olvastam az első négy kötetet egyszerre, majd vártam, hogy megjelenjen az ötödik,... és vártam, hogy megjelenjen a hatodik,... és vártam, hogy megjelenjen a hetedik kötet. A fiatalabb generáció lemaradt a várakozás idegőrlő élményéről; de talán valami hasonlót átélhetnek a Legendás állatok filmekkel kapcsolatosan. Nagyon tetszettek az ötletes jelmezek, ékszerek, kiegészítők, kisállatok, amelyekkel egyesek megjelentek, és eredetivé tették a légkört. Ötletesek voltak a kreatív munkák is, elképesztő, hogy valakinek épp a szurcsókot jutott eszébe lerajzolni, de a mézeskalács is eredeti ötlet volt. Jó ötlet volt a verseny végén az 5 perc puskázási lehetőség, terepet adott a taktikázásnak. Köszönök mindent még egyszer, ha lehetőséget kapok, természetesen jövőre veletek ugyanitt. Németh Orsolya (senior kategória)

Fantasztikus verseny volt, nagyon jól éreztük magunkat! A kis ötödikeseinkből álló csapatunk számára örökre emlékezetesek maradnak a felkészülés során együtt eltöltött órák mellett a döntő izgalmas pillanatai is! Jövőre természetesen örömmel folytatjuk! Köszönjük szépen a kedves vendéglátást, valamint a kísérők részére biztosított tartalmas idegenvezetést is! Gratulálok a szervezéshez, a verseny gördülékeny lebonyolításához! Hálás köszönetemet szeretném kifejezni a Dumbledore Serege csapat tagjainak nevében is! Váminé Hegyi Angéla (Székesfehérvári Kossuth Lajos Általános Iskola)


Először is, nagyon nagyon szépen köszönöm az egész csapat nevében ezt a szuper versenyt.. tavaly is részt vettem rajta, a kedvenc angol tanárnőm javaslatára.. Felejthetetlen élmény volt, akárcsak idén :) Nagyon örültem neki, hogy idén a középiskolás kategória is csapat verseny volt. remélem ,ez jövőre is így lesz :D 
Ami jobb volt a tavalyihoz képest, hogy nem válaszolgatós volt a feladatlap, és  így sokkal gyorsabban megvoltak az eredmények. A fődíj viszont annyira nem nyerte el a tetszésünket, és örültünk, hogy végül is nem lettünk abszolút nyertesek, mert egy serlegen nehéz osztoznia három embernek. A feladatlap remek volt, tele váratlan kérdéssel :D Móri Mennydörgők (Székesfehérvár, Tóparti Gimnázium)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése